Gelijksluitende sloten zijn cilindersloten die bedienbaar zijn met dezelfde sleutel. Dit geeft gemak aangezien u niet met een hele bos sleutels hoeft te lopen. Slechts één type sleutel past op alle deuren van uw woning (of bedrijf). Gelijksluitende sloten zijn er in diverse vormen. Zo kunt u dubbele cilinders, halve cilinders en knopcilinders als gelijksluitende sloten kopen. Daarnaast kunnen verschillende maten gecombineerd worden bij de aankoop van gelijksluitende sloten. Wel dienen de cilindersloten van hetzelfde merk en type te zijn. U kunt dus niet een Abus cilinder gelijksluitend laten maken met een Nemef cilinder. Wel kunt u als gelijksluitende set van bijv. Abus E60 een knopcilinder 30/35, dubbele cilinder 40/30 en halve cilinder 10/50 bestellen. 

cilindersloten

Gelijksluitende sloten nabestellen

Als u eenmaal gelijksluitende sloten gekocht heeft dan kan het voorkomen dat u naderhand nog een cilinder wilt die bedienbaar is met uw huidige sleutel. Of dat u nog een extra sleutel wilt bestellen. Het nabestellen van cilinders en sleutels is altijd mogelijk aan de hand van uw sleutelnummer of certificaat. 

Waar gelijksluitende sloten bestellen?

Gelijksluitende sloten kunt u eenvoudig via internet bestellen. U dient van te voren wel te weten wat de maat is van de cilinders die u nodig heeft. Op internet staan verschillende instructiefilmpje die laten zien hoe dit moet. Voor een groot aanbod van gelijksluitende sloten kunt u op de website wwww.haverkampshop.nl terecht. Hier kunt u kiezen uit diverse kwaliteiten.