Een centraal stofzuigsysteem in jouw woning? 

Ben jij toevallig net verhuisd en moet je nog een nieuwe stofzuiger aanschaffen? Dan zou je eens kunnen overwegen om een centraal stofzuigsysteem in je woning te laten plaatsen. Doordat er een systeem wordt ingebouwd in een kast zal een ‘gewone’ stofzuiger geen ruimte meer innemen. Die ruimte kun je nu gebruiken voor iets anders! 

centraal stofzuigsysteem

Wat is een centraal stofzuigsysteem? 

Een centraal stofzuigsysteem is een systeem dat wordt ingebouwd in jouw woning. Er wordt een speciale kast voor gemaakt. In deze kast zal een bak geplaatst worden waar al het opgezogen vuil in terecht zal komen. Ook zal er een ruimte zijn waar je de slag kunt hangen. Zo neemt deze verder geen ruimte in beslag. Doordat er in je woning verschillende aansluitingen worden gemaakt, vaak per verdieping of kamer, kun je de stofzuiger altijd gebruiken. Er worden gaten in de muren gemaakt en wanneer je de slang erop aansluit, zal het apparaat meteen gaan werken. Zit de bak uiteindelijk vol? Je haalt deze gemakkelijk uit de kast zodat je deze kunt legen in de container. 

Waarom een centraal stofzuigsysteem?

Door een centraal stofzuigsysteem in je huis te laten installeren zul je je nooit meer druk hoeven maken of de snoer te lang is of dat ze stofzuigerzak vol is. Doordat er in verschillende ruimtes een aansluiting gemaakt zal worden zul je overal goed bij kunnen. Ben jij benieuwd of een centraal stofzuigsysteem in jouw woning past, of wil je weten hoe deze werkt. Neem dan contact op met een verkoper bij jou in de buurt. Door hen zal je de juiste uitleg krijgen, een voorbeeld kunnen zien en zij kunnen je advies geven over de beste apparatuur. Wie weet heb jij binnenkort ook een centraal systeem in je woning!